Kevään keikkakalenteri

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Edustuksella takana FBA ja harkkapelejä

Edustusjoukkue kävi keskiviikosta perjantaihin Eerikkilässä pelaamassa kolme tiukkaa peliä ja testaamassa, kuinka kesän harjoittelu on tarttunut puseroon. Hyvinhän se oli tarttunut: laukaisutesteissä ja nopeudessa ollaan koko akatemian kärkeä, piip-testin (kestävyys/hapenottokykytesti) tulos parani joka pojalla. Otteluissa voitettiin TPS ja Oilers ja kärsittiin 6-2 tappio EräViikingeille. Mutta pelissä näkyi hyvin niitä asioita, joita on kesä etsitty. Yhtään täysin ehjää nelivitosta ei ihan saatu vielä vyölle. Oilers-pelissä oltiin alku hakusessa ja jo 1-4 tappiolla. Sitten puoluspeliin löytyi oikea syke ja hyökkäyspeli oli tämän joukkueen kaikkien aikojen parasta (tämän totesin perjantai-iltana myöhään, kun katsoin matsista kuvattua videota). Lopputulos oli jännien vaiheiden ja 5-6-tappioasemankin jälkeen lopulta meille 7-6. EräViikingit on niin kova jengi, että hyökkäyspelissä ei ihan vielä riittänyt aika ja pokka pelata omaa peliä. Hyvä suunta on kuitenkin! TPS-peli oli akatemian viimeisen päivän runttaus, jossa ei paljon hienouksia haettu. Peliä suoraviivaistettiin, ja pojat tekivät tämänkin todella hyvillä otteilla. Pientä taktista näpräämistä siihen ja tuloksena oli tällä kertaa selvähkö 6-3-voitto.

Tänään, sunnuntaina, pelattiin kaksi harkkapeliä Classicin 03-poikien joukkuetta vastaan. 7-3 ja 10-3 voitot olivat kelpo suoritus kovasti vajaamiehisellä porukalla. Kun ringissä on yli 20 kenttäpelaajaa, pohdin harjoituspelirupeaman aluksi lähinnä sitä, saadaanko kaikille riittävästi peliaikaa harkkapeleissä. Tänään ainakin saatiin, kun kasassa oli niukin naukin kaksi kentällistä pelureita. Väkeä on jonkin verran matkoilla ja sitten on pientä vaivaa ja sairastelua. Mitään isoa murhetta tässä ei ole, ja kaikki, jotka lomilla ovat, saavat siellä tietysti hyvällä omallatunnolla olla. Kyllä sitä säbää taas ehditään luututa kauden mittaan!

Tänään ensimmäinen peli oli sekava, ja siinä haettiin oikeata tapaa ottaa matsia päätä lyhyempiä, vuotta nuorempia poikia vastaan. Classicin joukkue oli hyvä, liikkuva ja ärhäkkä ja meille hyvä harjoitusvastus. Toisessa pelissä avauspelissä ja keskikentän ylityksessä saatiin taas näkymään haluttuja asioita. Vielä keskittymistä ja lisää reeniä, niin hyökkäyspäähänkin saadaan lisää vaarallisuutta.

Hyvällä tiellä ollaan, kiitos kaikille tämän päivän sembaloista (kahviot, toimitsemiset, pöytäkirjat, kyyditsemiset jne jne)!

-Juha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti