Kevään keikkakalenteri

sunnuntai 23. elokuuta 2015

24.- 30.8

C2SM-karsinnoista tuliaisena roppakaupalla hyvää kokemusta.
Ensimmäisessä pelissä Maskua vastaan peli oli pojilla täydellisessä hallinnassa varsinkin ensimmäisessä erässä. Huikea määrä maalipaikkoja ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vastustaja hoiti omat paikkansa puolestaan todella tehokkaasti ja niinpä voittajasta ei lopulta ollut epäselvyyttä.
Toisessa pelissä vastaan tuli todella fyysinen ÅIF. Tässäkin pelissä hyvää peliä pojilta mutta vahvemmalle joukkueelle ei tällä kertaa voitu mitään.


Flunssa-aalto ja pari loukkaantumista horjutti joukkuetta pahasti ja sunnuntain ensimmäiseen peliin saatiin jalkeille 11 kenttäpelaajaa ja toiseen vain yhdeksän. Pahasti vajaamiehinen joukkue taisteli kuitenkin upeasti. Molemmissa peleissä (SSV ja Erä) vastustaja pääsi lopussa hyödyntämään laajemman pelaajiston ja loppulukemat pääsivät repeämään. Paljon hyvää oppia saatiin kyllä kaikille.  02Steelers -urhoollisuusmitalit hienosti taistelleille: Onni, Aaro, Niko, Joonatan, Mitja, Atte, Lauri V., Jere, Justus, Henri, Eetu, Elias, Oskari. Hyvä pojat!.


Maanantaina ei treenejä, sali käytettävissä kaikille halukkaille.
Tiistaina treenit. Treenien aikana harkkapeli -03 vastaan (kentällä 3). Joukkue: Tuomas, Aaro N., Eetu E., Jani, Jon, Leo, Samuli, Santeri, Pekka, Eetu P., Onni, Justus, Tino. ´


ke, to ja la Treenit normaalisti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti