Kevään keikkakalenteri

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Vierumäki ja 15.-21.9

Vierumäellä vietettiin vauhdikkaan urheilullinen viikonloppu säbän ja vähän muidenkin lajien merkeissä. Molemmat joukkueet päättivät turnauksen voittoon, Valkoiset päihittivät Loiskeen ja sijoittui haastajasarjassa sijalle 4. Mustat voittivat kilpasarjan finaaleissa Tapanilan Erän vasta rangaistuslaukaisukilpalussa. Erä siirtyi 5-4 johtoon vajaa pari minuuttia ennen loppua mutta pojat pääsivät vielä tasoittamaan viimeisellä minuutilla. Muutama kuva nähtävissä Instagrammissa.

Ensi viikolla treenit normaalisti ti, ke ja pe.

Lisäksi valkoiset osallistuvat lauantaina Janakkalassa järjestettävään CAP-turnaukseen. Turnauken aiakataulua ei ole vielä julkaistu joten siihen täytyy vielä palata ensi viikon aikana.
Joukkue: Aaro N., Aleksi, Eetu, Jani, Jon,  Lauri, Leo, Miska, Niko H., Niko S., Oskari, Samuli, Santeri, Tuomas.
Ilmoita Jussille mikäli poikasi EI pääse turnaukseen.