Kevään keikkakalenteri

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Poika kotiin!!

Mustat jatkoivat tänään hienoja otteitaan TFT-turnauksessa. Päivä alkoi välierä-ottelulla -02 sarjassa koko kauden tappioitta pelannutta Nokian KrP:tä vastaan. Pojat olivat jo 1-3 tappiolla mutta trillerimäisten vaiheiden jälkeen päädyttiin varsinaisella peliajalla 3-3 tasatilanteeseen. Ratkaisevissa rankkareissa Pyry ja Veeti tekivät varmat maalit ja kun vastustaja epäonnistui omissa yrityksissään niin tuloksena voitto ja finaalipaikka. Meiltä pelinä ehdottomasti koko kauden paras suoritus.


Finaalissa ei enää ylletty pelillisesti ihan samalle tasolle mutta taas pojilta löytyi taistelutahtoa ja turnausvoitto kotiin 6-3 voitolla Kotkan Reippaasta.


Valkoisilla jatkuivat tiukat ottelut joissa tuurikaan ei suosinut. Tuloksena niukat tappiot Tkkurilan Tiikereille (1-3) ja AC Nokialle (3-5). Lopputuloksena 9.sija


Kaikki tulokset löytyy täältä: http://www.ah-multimedia.fi/TFT/index.PHP


Maanantaina ja lauantaina treenit normaalisti


Keskiviikkona ei treenejä vaan juhlitaan Vappua. Salivuoro kuitenkin kaikkien pelureiden ja perheenjäsenien käytettävissä pelailua varten.
HUOM ENNAKKOTIEDOSTA POIKETEN HALLI KIINNI VAPUNAATTONA!!






Muistakaa käydä vastaamassa spostilla lähetettyyn kyselyyn ensi kaudesta, kaikki tieto auttaa meitä kauden suunnittelussa. Kiitos kaikille jo vastanneille.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti