Kevään keikkakalenteri

lauantai 28. joulukuuta 2013

Molemmille joukkueille menestystä Espoossa!

Mustat aloittivat oman urakkansa kilpasarjassa jo aamutuimaan. Alkusarjassa kaatuivat AC Nokia 5-4, Tikkurilan Tiikerit Lämärit 6-4 ja GrIFK P01 6-3. Lohkovoitolla välieriin jossa Tiikerit Tykeistä peräti 10-1 voitto.
Jännittävässä finaalissa vastassa oli jälleen Tiikerit Lämärit, 1.erä Mustille 3-1, vastustaja pääsi kuitenkin toisessa erässä jo 4-3 johtoon mutta jälleen kerran pojat käänsivät ottelun voitoksi ja mestaruuspokaalin itselleen 7-4 lukemin. Kolmannesta turnauksesta kolmas voitto joten vahva voittoputki on päällä

Valkoiset saivat nukkua reilusti pidempään ja pelivire olikin kohdillaan heti alusta. Myös Valkoisille alkusarjan voitto, tuloksina tasapeli 4-4 Classic Sputnikin kanssa, 3-1 voitto TU Sinisistä ja 3-2 voitto Tiikerit Lämärit W -joukkueesta.
Erittäin tiukassa välierässä voitosta kamppailtiin tasavahvasti Espoon AS:n kanssa. Espoo oli kuitenkin tällä kertaa parempi 3-1 lukemin. Todella hieno taistelu kuitenkin kaikilta pojilta ja turnauksessa tuloksena jaettu kolmas sija.

Pitkä päivä ja paljon hienoja onnistumisia. Yhteissaaliina siis yhdeksästä ottelusta seitsemän voittoa ja yksi tasuri. Ei huono. Tästä on hyvä jatkaa maanantaina pelitreeneillä.