Kevään keikkakalenteri

lauantai 5. lokakuuta 2013

Sarjakausi käyntiin

Sarjakausi saatiin tänään käynnistettyä kotiturnauksessa Iittalassa. Uusissa peliasuissa esiintyneet joukkueemme pelasivat ensimmäisen pelin vastakkain, lopputuloksena voitto Mustalle 14-2 lukemin. Seuraavassa pelissä Mustat kohtasivat Lempäälän Kisan. Peli oli hyvin hallussa alusta asti ja ottelu vihellettiin poikki jo kahden erän jälkeen lukemissa 17-1.
Valkoiset pelasivat toisessa ottelussa SC Urbansia vastaan. Lähes kaikki pojat pelasivat ensimmäisen pelinsä kilpasarja-tasolla ja vastustaja karkasikin jo 1.erässä 7-0 johtoon. Toisessa erässä saatiin jo hieman enemmän pelistä kiinni mutta SCU jatkoi maali-iloittelua ja niinpä ottelu vihellettiin poikki 3.erässä 0-12 lukemissa. Tärkeää kokemusta pojille ja seuraavassa turnauksessa ollaan taas valmiimpia pelaamaan.

Suurkiitos taas kaikille järjestelyihin osallistuneille!

Nyt jatketaan treenaamista ja sarjapelit jatkuvat 26.10 Jukolassa.