Kevään keikkakalenteri

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Vierumäen huumaa

Mustien joukkue kävi viikonloppuna menestyksekkäästi pelaamassa Vierumäki-turnauksessa 01/02-sarjassa.
Viikonloppu käynnistyi perjantaina ottelulla Sipoolaista ÅIF:ää vastaan. Vauhdikkaasta mutta hieman sekavasta ottelusta tuloksena 10-7 voitto.
Lauantaina turnaus jatkui kohtaamalla Suomen parhaimmistoon kuuluvan Tapanilan Erän Susien Sinisen joukkueen. Tiukan avauserän jälkeen (2-2), Erä meni menojaan ja otti selvän 6-2 voiton.
Alkusarjan viimeisessä ottelussa Erä Susien Valkoinen joukkue kaatui 6-4 luvuin ja samalla varmistui paikka ylemmässä jatkosarjassa. Lauantaipäivän päätökseksi vastaan asettui uudestaan Erän Sininen joukkue ja tällä kertaa saaliina komea 9-7 voitto.

Sunnuntaina turnaus jatkui pelillä Imatran Voiman -01 joukkuetta vastaan. Viikonlopun aikana pojat saivat hienosti toimimaan uhrautuvan joukkuepuolustuksen, kun lisäksi hyökkäyspäässä saatiin onnistumisia laajalla rintamalla ja molemmat maalivahdeistakin onnistuivat hienosti niin tulokseksi saatiin 6-2 voitto. Turnauksen voitto ratkaistiin viimeisessä ottelussa Steelersin -01 joukkuetta vastaan. Sama pelisyke säilyi ja turnausvoittoa päästiin juhlimaan 2-0 voiton jälkeen.

Koko viikonloppu jälleen upeaa taistelua ja iloista peliä koko porukalta!