Kevään keikkakalenteri

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Turnaus Ylöjärvellä

Kotijoukoille päivitetään tähän tilanteet:

14.00 TPS - Steelers          1.erä 2-1          2.erä   7-3         Lopputulos:7-7
17.00 Masku - Steelers      1.erä           2.erä             Lopputulos: 6-8

Mustilla trillerimäinen turnaus Ylöjärvellä.
Ensimmäisessä ottelussa edettiin ensimmäinen erä tasaväkisesti TPSn kanssa. Toisessa erässä TPS repäisi muutamalla pikamaalilla jo neljän maalin johtoon. Viimeiseen erään Mustat saivat taas kunnon sykkeen aikaiseksi ja loppukiri huipentui kahteen maaliin viimeisellä minuutilla. Maalit saatiin tehtyä kuudella kenttäpelaajalla, ilman maalivahtia pelattaessa. Jälkimmäinen maali tuli vain 12 sekuntia ennen loppuvihellystä.
Toisessa pelissä vastaan asettui SBS Masku. Mustat hallitsivat selkeästi pelitapahtumia mutta Masku teki vastaiskuista tehokkaasti maaleja ja niinpä ottelu pysyikin tasaväkisesti loppuun asti. Voittolukemiksi saatiin 8-6.
Näillä tuloksilla päädyttiin runkosarjassa toiselle sijalle tasapisteissä TPSn kanssa. Keskinäiset ottelut ratkaisevat sijoituksen joten lopputuloksena pääsy loppuhuipennukseen suoraan välieriin. Aikataulu selviää myöhemmin.