Kevään keikkakalenteri

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Säbä-Sunnuntai

Tänään oli säbää tarjolla koko rahan edestä kun molemmat joukkueet olivat sarjoissaan tositoimissa.

Valkoiset aloittivat urakkansa Tampereen Raholassa kohtaamalla sarjakärki KooVeen. Päivä alkoi hieman sekavalla omalla pelillä ja niinpä Tamperelaiset veivät voiton ansaitusti lukemin 8-4. Toiseen otteluun vastaan asettui YPA. Syöttöpelikin lähti vihdoin käyntiin ja niinpä tulokseksi saatiin lopuksi kirjattua 8-5 voitto Ylöjärveläisistä. Urakan päätti ottelu Mäntän Urheilijoita vastaan. Upean salama-alun jälkeen oma liike alkoi unohtumaan ja vastustaja pääsikin hieman ahdistelemaan, tuloksena kuitenkin 10-6 voitto ja joulutauolle jäädään sarjan kakkostilalla. Pojat jaksoivat hienosti tsempata koko pitkän päivän kolme ottelua.

Mustilla oli vuorossa kotiturnaus Jukolassa. Päivä käynnistyi ottelulla tuttuakin tutumpaa PirPiä vastaan. Todella mahtavan alun jälkeen peli alkoi pelaajista ilmeisesti olemaan paketissa ja niinpä Pirkkalaiset pääsivät aloittamaan kunnon kirin, lopputuloksena kuitenkin 7-4 voitto. Päivä huipentui otteluun sarjakärki Classicia vastaan. Tamperelaiset pyörittivät omaa peliään näyttävillä syöttökuvioilla joka saatiin kuitenkin pidettyä varsin tehottomana tiiviin puolustuspelin ja maalissa loistaneen Nikon ansiosta. Lisäksi kun hyökkääjätkin jaksoivat tehdä rajusti töitä molempiin suuntiin niin joukkue nousi upeasti viimeisessä erässä 10-7 voittoon ja sillä sarjan kakkospaikalle.

Kotiturnauksen järjestelyt sujuivat jälleen tutun mallikkaasti. Kiitos kaikille mukana olleille!!!

Tästä on hyvä jatkaa valmistautumista ensi lauantain Talviklassikoihin.