Kevään keikkakalenteri

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Säbätäyteinen viikonloppu takana

Iso joukko poikia pääsi kokemaan todella säbätäyteisen viikonlopun kun ensin pelattiin JOP-turnauksessa Turengissa ja sitten kotiturnaus karsintojen merkeissä Iittalassa.

Lauantain JOP-turnaus pelattiin kahdella joukkueella jotka koostuivat Valkoisten pelaajista muutamalla Mustien pelaajilla lisättynä.
Steelers Keltaiselle saldoksi tuli voitto, tasapeli ja tappio joilla irtosi tasaisen turnauksen viides tila. Steelers Sinisille puolestaan kolme voittoa ja finaalitappio Urbansille eli kotiin päästiin hopamitalit kaulassa. Tulokset ja tilastot täällä

Sunnuntaina järjestettiin kotiturnaus Iittalassa jossa panoksena oli pääsy kilpasarjaan. Aamun ensimmäisenä vastustajana kohdattiin BaldoSport Turengista ja saaliina 9-2 voitto. Seuraavaksi vastassa oli Tampereen Classic, huikean jännittävien vaiheiden jälkeen lopputuloksena 4-4 tasuri. Päivän päätteeksi oteltiin Tampereen KooVee:n kanssa ja tasaisten vaiheiden jälkeen saatiin 4-3 voitto. Turnauksessa päädyimme tasapisteisiin Classicin kanssa mutta jäimme maalierolla niukasti lohkokakkosiksi ja kausi jatkuukin sitten haastajasarjassa.
Hienoa taistelua ja hyvää urheiluhenkeä pojilta koko viikonlopun ajan!
Kiitos kaikille turnausjärjestelyihin osallistuneille!

Keskiviikkona jatketaan taas harjoitusten merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti